Noul next.scout.ro

Site-ul este în mare parte finalizat, este complet funcţional şi începând cu 1 oct 2007 disponibil oamenilor din lumea întreagă care vor să afle detalii despre Cercetăşia românescă, ce mai e nou şi cum face lumea mai bună partea românească a celor 28 de milioane de cerectaşi.

 

Ce aduce noul site?

 

Pe lângă noul design, noul site aduce îmbunătăţiri simţitoare atât la nivelul informaţiei şi cum este ea prezentată cât şi la nivelul de programare şi utilizare.

 

Există o secţiune specială dedicată părinţilor sau adulţilor, pe care sperăm să o putem completa împreună, o secţiune video şi una de „Fotografia lunii”.

 

De asemenea, secţiunea de ştiri, din care cele mai noi vor apărea şi pe prima pagină, aduce un suflu nou felului în care se transmit informaţiile.Probabil că dacă veţi avea răbdarea să navigaţi pe site, veţi observa prezenţa funcţională şi în curând completă a variantei în limba engleză.

 

În rest, vă las să descoperiţi ce ştie şi ce poate face noul www.next.scout.ro

 

Înainte de a încheia, vreau să îi mulţumesc lui Vasile Varzariu (CL Suceava), programatorul situ-lui, care a trebuit să îmi suporte toate capriciile şi mofturile, care nu au fost puţine, mai ales în ultima perioadă.

 

De asemenea, le mulţumesc celor care ne-au dat o mână de ajutor la texte (Ioana Sandu, Simina Motoc), care au ajutat la tradus sau la corectat texte (Bogdan Pater, Anca Urdea, Irina Tipi, Irina Paraschiv), celor care au trimis materiale sau poze pentru a putea fi folosite pe site şi nu în ultimul rând vouă, cititorii care aţi avut răbdare şi încredere în echipa care a lucrat la site.

 

Vă stăm la dispoziţie pentru comentarii, sugestii, reclamaţii, plângeri, aticole, poze, filmuleţe, idei de articole, doritori de a fi editori pentru site etc etc la comunicare@next.scout.ro.