„Noaptea Alba;” – Chipul unei Generatii

Publicat pe de scout.ro

Încă din 2006 Autoritatea Naţională pentru Tineret şi-a propus să ofere tinerilor români posibilitatea de a participa la un program cultural artistic amplu şi complex, de care se bucură şi tinerii europeni şi anume „Noaptea Albă”, program foarte apreciat de altfel în ţările Uniunii Europene.

 

Conceptul de „Noapte Albă” pentru tineri include diferite activităţi culturale şi sportive, spectacole de stand-up comedy, spectacole de teatru, prezentări de filme, maraton de desene animate, expoziţii de maşini, motoare, carnavaluri şi concursuri, acces la un centru IT: acces wireless, expoziţie de artă plastică, târg de tradiţii şi obiceiuri populare, carnaval stradal ce constă în prestaţii artistice gen fakiri, jonglori, mimi, dansatori, artificii vulcan, măşti, paradă de costume de epocă, fanfară etc., festival de film, maraton de fotbal pentru elevi şi studenţi.

 

Datorită succesului de care s-a bucurat „Noaptea Albă” în primele două ediţii, Autoritatea Naţională pentru Tineret organizează în data de 26 – 27 octombrie 2007 a treia ediţie a acestui eveniment.

 

Astfel, în noaptea de 26 spre 27 octombrie 2007 „Noaptea Albă” se va desfăşura în Braşov, Arad, Bistriţa, Botoşani, Constanta, Oradea, Craiova, Piteşti , Ploieşti, Drobeta Turnu Severin, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureş, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Cluj, Deva şi Bucureşti.

 

Pentru această ediţie a „Nopţii Albe” Autoritatea Naţională pentru Tineret vă propune concursul „Chipul unei Generaţii”.

 

Ce trebuie să faceţi pentru a participa la acest concurs?

 

În primul rând trebuie să faceţi cât mai multe fotografii, apoi trebuie să încărcaţi aceste poze pe forumul Autorităţii Naţionale pentru Tineret

 

Fiecare oraş va beneficia de un topic pe forumul ANT unde veţi putea încărca pozele făcute de voi în funcţie de oraşul din care proveniţi. Fiecare poză trimisă va face parte dintr-o poză mult mai mare care va purta numele/va reprezenta oraşului vostru. Cu cât veţi trimite mai multe poze cu atât poza oraşului vostru va fi mai mare şi va avea mai multe şanse de câştig. La finalul evenimentului se va organiza un clasament al oraşelor participante cu poza mare alcătuită din toate pozele voastre, cea mai mare poză (numărul cel mai mare de fotografii încărcate pe forum) va primi un premiu special.

 

De asemenea toate oraşele participante vor fi conectate prin intermediul internetului.

 

În fiecare oraş participant vor exista ecrane pe care vor rula toate pozele trimise de voi. Vă aşteptăm deci să vă recunoaşteţi pozele pe aceste ecrane.

 

Vă invităm să fiţi alături de noi pentru a face din noaptea de 26 spre 27 octombrie o adevărată Noapte Albă a generaţiei tale.

 

Sursa: www.e-tineret.ro