Zi: 10 octombrie 2007

Cercetasii României au decis

Publicat pe de scout.ro

Cea mai mare organizaţie nonguvernamentală de tineret din România, Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” a decis că va investi cei 30.001 RON primiţi ca sponsorizare de la www.marketonline.ro în dezvoltarea organizaţiei.

 

În urma primei campanii de blogvertising din România, ONCR a câştigat la data de 1 septembrie 2007 premiul de 30001 RON oferit de www.marketonline.ro, unicul magazin online de 7 stele.

 

În perioada următoare, Consiliul Director a numit o comisie formată din 3 persoane care să recepţioneze şi să analizeze toate propunerile venite din interiorul ONCR cu privire la destinaţia acestei sume. Acestea au fost în număr de 26.

 

Între 19 şi 24 septembrie, comisia a evaluat propunerile, şi a întocmit o listă finală pe care a supus-o spre validare Consiliului Director. În şedinţa din 29 septembrie, CD a decis asupra iniţiativelor ce vor fi finanţate din această campanie, după cum urmează:

 

1. Angajare Director Executiv – 10.000 RON
2. Licitaţie de proiecte – 10.000 RON
3. Ideea conţinută în proiectele „Manageri de proiecte” şi „Împreuna pentru lume mai bună” – 10.000 RON

 

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” mulţumesc pe această cale sponsorilor campaniei, www.marketonline.ro, unicul magazin online de şapte stele.

 
*******

 

Organizaţia Naţionala “Cercetaşii României” (www.next.scout.ro), prescurtat ONCR, reînfiinţată în 1990, este cea mai mare mişcare neguvernamentală de tineret din România, cu circa 2500 de membri în 63 de centre locale (filiale) răspândite în toata ţara. Fiecare dintre aceste centre îşi planifică propria activitate în funcţie de specificul local şi de interesele şi aptitudinile membrilor ei, se integrează în comunitatea locală şi încearcă să-i ajute pe membrii acesteia să devină cetăţeni responsabili ai comunităţilor în care trăiesc. Organizaţia naţională este, de asemenea, integrată în cercetăşia mondială prin apartenenţa ei ca membră cu drepturi depline a Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout (www.scout.org) şi este singura din ţară recunoscută ca atare. Organizaţia mondială numără în prezent peste de 28.000.000 membri activi în 216 ţări şi teritorii, existând doar 6 ţări în lume care nu au organizaţii de cercetaşi.