Esti pe val… atunci vino si pe unda!

Publicat pe de scout.ro

Ridica antenele pe frecventa cercetasiei in weekendul 20-21 octombrie pentru a fi parte din istorie. Jumatate de secol de jamboree pe calea aerului te ajuta sa te alaturi si in acest an celor 28 de milioane de cercetasi de pe intreg mapamondul.

 

Vrei sa iti faci noi prieteni si sa le povestesti despre ultimele experiente traite la cercetasi sau despre culoarea primei esarfe primate? Atunci e timpul pentru a participa la Jamboreea pe calea aerului in  cel de-al treilea weekend al fiecarui octombrie… incepe traditia acum la JOTA (Jamboree On The Air), editia 2007.

 

Vom incepe sa comunicam in eter vineri la ora 22 si vom termina fericiti si istoviti duminica noaptea la ora 24.

 

Tu decizi cand vrei sa auzi noi experiente sau sa iti faci prieteni. Noi te putem ajuta cu informatii legate de locatia din orasul tau, persoanele care te pot ajuta si orele in care poti comunica cu restul lumii.

 

http://home.tiscali.nl/worldscout/ – despre cercetasi pe calea undelor radio
http://www.radioamator.ro/misc/asociatii.php?j=AB#tabel – cluburi de radioamatori din Romania

 

JOTI

 

WWW.JOTI.ORG

 

JOTI este o intalnire cercetaseasca la nivel international care are loc pe Internet, in cel de-al 3-lea weekend din octombrie, in fiecare an.

 

Timp de 50 de ore, mii de cercetasi din toata lumea intra in contact unii cu ceilalti folosind tehnologia disponibila la nivel local precum retele de tip chat, conturi de email, microfoane, camere digitale, etc. JOTI iti ofera sansa de a cunoaste cercetasi din colturile cele mai indepartate ale lumii, de a afla cum vad altii cercetasia si cum o „practica” si de a lega prietenii care sa dureze toata viata.

 

CUM POT PARTICIPA ?

 

Este foarte simplu sa participi la JOTI. Ai nevoie doar de un calculator cu acces la Internet. Pentru a afla detalii despre software-ul necesar si procedura de instalare a unor programe gen mIRC, acceseaza http://www.joti.org/en/index.html

 

Daca ai intrebari despre eveniment nu ezita sa ne contactezi:

 

Dana Zabre : dana_zabre@yahoo.com
Catalin Catana :  catalin_scout@yahoo.com