Revista ta e aici!

Publicat pe de scout.ro

Începând de azi, noul număr al revistei cercetaşilor români este disponibil pentru download la secţiunea rezervată revistei. Aici veţi putea citi care este povestea Camioanelor cu fapte bune, care sunt câteva dintre evenimentele internaţionale la care puteţi participa în 2008, care este concursul acestei ediţii şi nu în ultimul rând ce este noul 10 pentru cercetaşi.

 

Acest nou număr este integral realizat de proaspăt-creata echipă redacţională în frunte cu Lucian Pal (redactor-şef) şi Alin Pascaru (design, layout, tehnoredactare) cărora doresc să le mulţumesc pe această cale pentru că au rezistat în aceste ultime 3 zile fără somn, dar a meritat pentru că au făcut o treabă extraordinară:) Felicitări! De asemenea, dacă v-a placut revista sau credeţi că poate fi îmbunătăţită, aveţi sugestii, reclamaţii, felicitări etc. nu fiţi timizi şi trimiteţi echipei un mail pe comunicare@next.scout.ro, şi veţi primi răspuns în cel mai scurt timp.

 

Mai vreau să felicit şi autoarea coperţii acestui număr şi să îi mulţumesc pentru restul de poze primite: Ruxi Huh din CL Deva.

 

Spor la citit şi aşteptăm reacţile voastre!

 

Radu