Forumul Cercetasilor României

Publicat pe de scout.ro

Pentru o mai bună informare şi comunicare a cercetaşilor din ţară, azi s-a deschis oficial Forumul Cercetaşilor României.

 

Aici veţi putea găsi informaţii desspre campurile şi activităţile naţionale şi internaţionale, proiecte naţionale sau locale, există un cadru de discuţie pentru toate grupele de vârstă, şi nu în ultimul rând linkuri, telefoane şi alte informaţii utile.

 

La fiecare subforum veţi găsi un moderator care are datoria de a vă răspunde întrebărilor puse la respectivul sobforumul. Aceşti moderatori vor ţine la zi informaţiile din domeniul ales, astfel că veţi putea urmări foarte uşor detalii despre lucrurile care vă interesează. Totodată aveţi posibilitatea să puneţi întrebări sau să discutaţi pe baza lor.

 

Forumul doreşte să preia o parte din mesajele de pe grupurile de yahoo, astfel încat să se reduca numarul de mailuri primite de pe grupuri.

 

Pentru mai multe detalii, fiecare subforum are o descriere a temelor abordabile acolo, respectiv o descriere a moderatorilor.


 
Vă rugăm să citiţi regulamentul de la categoria "Forum" înainte de înregistrare. Cei care nu sunt înregistraţi nu vor putea intra pe categoriile lor de vârstă.

 

Echipa de administrare a Forumului