Zi: 29 noiembrie 2007

Ne mutam la UP10!

Publicat pe de scout.ro

Astăzi începe cea de-a 10 ediţie a festivalului care aduce în fiecare an sute de cercetaşi la Alba Iulia de 1 decembrie: Festivalul Unitate şi Prietenie, ediţia 2007. Festivalul are loc între 29 noiembrie şi 2 decembrie.

 

Echipa redacţională a revistei InfoScout şi a www.next.scout.ro va fi prezentă în acest an pentru a lua pulsul evenimentelor la cald: interviuri, reportaje, fotografii şi orice altceva ce ne-ar putea ajuta să transmitem emoţiile şi sentimentele trăite la Alba tuturor cercetaşilor din ţară şi nu numai, care dintr-un motiv sau altul nu au ajuns în acest an la festival.

 

Aşa că fiţi cu ochii pe www.next.scout.ro sau www.cercetasiiromaniei.ro pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la UP10!


InfoScout nr. 3

Publicat pe de scout.ro

Numărul revistei InfoScout pe luna Decembrie este de astăzi disponibil pe www.next.scout.ro sau www.cercetasiiromaniei.ro. acest al treilea număr continuă conceptul redacţional inaugurat în numărul precedent şi oferă informaţii de la Departamentul Formare al ONCR, detalii despre câştigătorii concursului de Felicitări de Crăciun, ce s-a mai întâmplat prin ţară în ultima lună şi alte câteva surprize.

 

Vă invităm să le descoperiţi în numărul 3 al revistei cercetaşilor români:)