Camp Glow-Nocrich, Sibiu

Publicat pe de scout.ro

Camp Glow este destinat tinerelor din România, cu scopul de a le ajuta să-şi dezvolte potenţialul, oferindu-le instrumentele şi cunostiintele necesare pentru a deveni lideri activi în comunităţile lor. Acest lucru se realizează prin intermediul educaţiei experienţiale, care promovează diversitatea, construieşte competenţe academice şi sociale, promovează limba engleză, leadership-ul, munca în echipă, rezolvarea problemelor, şi exprimarea creativă. 

 Camp GLOW este o experienţă de şase zile, care vă va schimba viaţa pentru totdeauna. Împreună cu voluntari ai Corpului Păcii din America şi a tinerelor din România din taberele GLOW anterioare, aveţi posibilitatea de a participa la o săptămâna de neuitat de socializare, de învăţare, de dezvoltare şi distracţie. Programul Campului GLOW are drept obiectiv promovarea respectului de sine, dezvoltarea abilităţilor de lider, munca în echipă, comunicarea, luarea deciziilor, obiectivul de stabilire a responsabilităţii, încurajarea civică şi voluntariatul, cultivarea toleranţei, promovarea de apreciere a culturii şi a diversităţii, precum şi dezvoltarea cunoştinţelor de probleme curente(precum prevenirea sindromului HIV etc). 
  
 Campul GLOW este realizată în întregime în limba engleză, şi include o varietate de sesiuni interactive şi activităţi speciale. Deşi GLOW are loc în, frumoasa, comună Nochrich, Sibiu, nu trebuie considerată o vacanţă. Campul GLOW este o provocare şi urmăreşte să îmbogăţească înţelegerea a ceea ce înseamnă să fii o femeie în societatea de astăzi. Fiecare zi de tabără este umplută cu sesiuni cu pornire dimineaţa devreme şi de durată până la ora 11:00  noaptea, astfel încât veţi fi destul de ocupaţi. Sunteţi aşteptaţi să participaţi la toate sesiunile pentru a avea cea mai bună experienţă posibilă. 
  
 Deşi veţi interacţiona cu cei 36 de participanţi şi cei 6 membri ai staff-ului, veţi fi plasat într-un grup mic de 6 participanţi şi 1 consilier cu care veţi participa la toate sesiunile,la toate mesele şi cu care veţi împarţi spaţiul de locuit. Fiecare din aceste grupuri o să reflecte diversitatea etnică şi culturală din România. 
  
 Vi se va cere să plătiţi transportul propriu de la şi până la  staţia de autobuz din Sibiu, precum şi o taxa de inregistrare de 60 de lei, toate celelalte costuri de tabără vor fi plătite de către organizatori şi sponsori. Tabăra va începe  duminică 11.07. Trebuie să fiţi la staţia de autobuz din Sibiu pe 11 iulie. Tabăra GLOW va asigura un autobuz de la Sibiu la Nochrich. Vom oferi, de asemenea, un autobuz pentru întors pe 17.07. 
 
Descarcati Formularul pentru aplicare la sectiunea Resurse.
 
Contact: 
  
 Mihaela Huluţă mihaelahuluta@gmail.com  0742993465 
 Moldovan Alexandra moldovanalexandra@yahoo.com 0744405186