Fotografii își fac bagajele pentru ICon Arts 2015

În perioada mai – iunie 2015, cercetași de toate vârstele au împărtășit frumusețea lucrurilor mărunte surprinsă la Festivalul Luminii 2015 în cadrul concursului de fotografie organizat cu sprijinul Academiei ICon Arts și a Uniunii de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

Mulțumim tuturor participanților pentru împărtășirea emoțiilor prin intermediul fotografiilor și apreciem calitatea fotografiilor transmise! Pentru concurs au fost luate în considerare fotografiile membrilor ONCR, postate pe pagina de facebook a concursului, însoțite de scurte descrieri care să trasmită cadrul fotografic ales.

Ne-au convins că merită badge-ul de fotograf următorii participanți:

1. Sebastian Mihai Popa (Centrul Local Mircea cel Bătrân, Râmnicu Vâlcea)

Am ales această poză, deoarece lucrurile mărunte pot da „viață” respectivului cadru. De exemplu, această buburuză de pe borcan aproape că a „zburat” de acolo, motivul fiind energiile pozitive de la Festival. Lasă-te purtat de imaginație!

foto locul 1 2. Radu Ioanițescu (Centrul Local Tîrgu-Mureș, Tîrgu-Mureș)

Cel mare îl ajută pe cel mic!

foto locul 2

3. Delia Loredana Bejan (Centrul Local Adormirea Maicii Domnului, Pildești)

Festivalul Luminii are ca scop să ne bucure de frumusețea lucrurilor mărunte. Ei bine, eu nu am putut să aleg o singură poză, deoarece aș vrea să vă arăt că nu contează frumusețea și perfecțiunea unei poze, ci momentele unice și speciale pe care aceasta le dă. Din sutele de poze făcute am ales să fac un colaj pentru că în timpul festivalului am descoperit un lucru căruia nu i-am dat niciodată importanță și anume unitatea. Am avut ocazia să lucrez cu oameni minunați care au făcut ca acest festival să rămână memorabil. Prin bunătatea lor festivalul deschide ani la rând o poartă către fericire, prietenie dar mai ales calea către Dumnezeu. Bucurați-vă de tot ce aveți acum, trăiți fiecare moment și faceți-l să devină de neuitat! Nu vă visați viața, traiți-vă visele! 🙂

Foto locul 3

Îi felicităm cu mult drag și în semn de recunoștință, cu sprijinul partenerilor, oferim în cadrul acestui concurs 2 burse de studiu, prima acoperă cursul și cazarea la masterclass-ul de fotografie ICon Arts Roma (2 – 9 august) iar cea de-a doua la masterclass-ul de fotografie ICon Arts Sibiu (22 iulie – 1 august), la unul din cele doua module (22 – 26 iulie sau 27 iulie – 1 august).

Alături de fotografiile selectate, cercetași din întreaga țară au postat pe pagina de facebook a concursului cadre extraordinare care transmit momente unice de o frumusețe deosebită. Le mulțumim participanților pentru bucuria transmisă și partenerilor de la Academia ICon Arts și Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România pentru premii!

Vreți să aflați mai multe informații despre modulele de fotografie de la Sibiu? Te invităm să vizitezi pagina web ICon Arts Sibiu.

Concursul “Festivalul Luminii te trimite la Roma” este organizat în cadrul Festivalului Luminii 2015, eveniment național sincron, desfășurat anual de către membrii Organizației Naționale “Cercetașii României” și tinerii voluntari locali. În anul 2015, Festivalul ajunge la cea de-a 11-a ediție în care cercetașii redescoperă alături de comunitatea locală frumusețea lucrurilor mărunte.