WowApp contribuie prin puterea generozității

S-a lansat recent WowApp și mesajul celor care au dezvoltat această aplicație este că își doresc o lume mai bună. Noi, cercetaşii, i-am invitat să ni se alăture pentru că împărtășim aceeași viziune.

WowApp este o aplicație gratuită de comunicare digitală care își propune să dea înapoi utilizatorilor săi valoarea materială a timpului petrecut online. Sistemul revoluționar care stă la baza WowApp constă în distribuirea profitului sau venitului obținut din utilizarea aplicației de către membrii săi.

În fapt vorbim de o nouă economie. Peste 70% din câștigurile pe care WowApp le obține  sunt împărțite cu membrii săi. Aceștia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona sau le pot transfera în propriul cont bancar sau cont de PayPal. Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” este una din organizațiile partenere WowApp, către care se pot dona veniturile obținute din aplicație.

WowApp este o aplicație pe bază de invitație gratuită. Puteți să vă alăturați organizației Cercetaşii României pe WowApp.

După ce îți creezi un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone, tableta, laptop si/sau desktop și îți poți invita mai departe cunoscuții să se alăture comunității tale. Aplicația poate fi folosită gratuit pentru mesagerie, telefonie sau videocalling de pe orice device unde este instalată și se sincronizează automat pe toate device-urile unui utilizator, pe Android, iOS, PC și MAC. Puterea aplicației se bazează pe puterea rețelei. Cu cât rețeaua unui membru este mai mare și cu cât gradul de utilizare al aplicației crește, cu atât valoarea veniturilor membrilor va fi mai mare și de asemenea sumele pe care un membru WowApp le poate dona sau le poate transfera în contul propriu vor crește. În acest moment, câștigurile financiare se obțin atunci când utilizatorii optează să vadă  reclame în timp ce folosesc aplicația pentru nevoile lor de comunicare zilnice, sau când aleg să folosească WowApp ca pe un serviciu de telefonie internaţională.

Thomas Knobel, fondatorul WowApp, și-a dorit să le ofere oamenilor o nouă perspectivă de a folosi tehnologia și a ales România ca țară unde să dezvolte această aplicație. A investit peste 5 ani de muncă în visul său pentru a-l transpune in realitate, aplicația fiind dezvoltată de o echipă de peste 70 de programatori români.

Susţine şi tu programele educaţionale derulate de Cercetașii României, prin donaţii pe WowApp.