Redirecţionează 2% din impozitul pe venit pentru susţinerea programului educativ alternativ oferit anual de Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” celor peste 5000 de copii şi tineri din România!

Poți sprijini programele educative furnizate de Organizația Națională „Cercetașii României” fără nici un cost. Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 2% din impozitul pe venit plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat.

Completează formularul și ulterior, depune-l sau trimite-l prin poștă, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu până la data de 25 mai 2018:

 1. a) Dacă ai obținut în anul 2017 numai venituri din salarii trebuie să completezi
  FORMULAR 230

  b) Dacă ai obținut în anul 2017 (și) venituri din alte surse în afara salariului (drepturi de autor, cabinet individual, PFA, cedarea folosinței bunurilor etc.) trebuie să completezi
  FORMULAR 200
 2. Trebuie completată rubrica datele de identificare (pct. I) și semnătura contribuabilului. Restul rubricilor nu sunt obligatorii pentru formulare tipizate de mai sus care au incluse deja datele organizației.

  VEZI MODEL COMPLETAT AICI

 3. Depuneți formularul direct sau trimiteți-l prin poștă cu scrisoare recomandată, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Dacă agenda ta este foarte încărcată și nu ai timp pentru niciuna dintre aceste variante, trimite-ne un email la adresa mihaela.girleanu@scout.ro și vom identifica împreună cea mai bună soluție.

Denumire entitate nonprofit: ORGANIZAȚIA NAȚIONALĂ “CERCETAȘII ROMÂNIEI”
Cod de identificare fiscală: 5990766
Cont bancar (IBAN): RO92BTRLRONCRT0332281201

Vă mulțumim pentru implicare și sprijinul acordat! Alături de voi, plantăm seminţe de bucurie oferind educaţie de calitate copiilor şi tinerilor din România!

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la email contact@scout.ro/ telefon +4 0723 72 38 27 (+4 07cercetas).