Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit pentru susţinerea programului educativ alternativ oferit anual de Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” celor peste 5000 de copii şi tineri din România!

Poți sprijini programele educative furnizate de Organizația Națională „Cercetașii României” fără nici un cost. Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 3,5% din impozitul pe venit plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat.

 1. Dacă ai obținut în anul 2020 numai venituri din salarii trebuie să completezi FORMULAR 230

  1. VEZI MODEL COMPLETAT

  2. Depuneți formularul direct sau trimiteți-l prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu. Dacă agenda ta este foarte încărcată și nu ai timp pentru niciuna dintre aceste variante, trimite-ne un email la adresa contact@scout.ro și vom identifica împreună cea mai bună soluție.

  Denumire entitate nonprofit: ORGANIZAȚIA NAȚIONALĂ “CERCETAȘII ROMÂNIEI”
  Cod de identificare fiscală: 5990766
  Cont bancar (IBAN): RO92BTRLRONCRT0332281201

  Vă mulțumim pentru implicare și sprijinul acordat! Alături de voi, plantăm seminţe de bucurie oferind educaţie de calitate copiilor şi tinerilor din România!

  Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la email contact@scout.ro/ telefon +4 0723 72 38 27 (+4 07cercetas).cu