Primul Card ISIC-ONCR

Publicat pe de scout.ro

în sfârşit a văzut lumina tiparului primul card ISIC-ONCR! Prima legitimaţie internaţională de student cu sigla ONCR! Posesorul ei, alături de alţi 17 sunt primii cercetaşi care vor eneficia de reducerile oferite de ISIC şi susţinute de ONCR, fapt atestat de crinul cercetăşesc imprimat pe card.

 

Lucrurile nu se opresc aici şi în fiecare zi noi doritori îşi depun formularul pentru a putea beneficia de sute de facilităţi oferite în cadrul acestui program atât în ţară cât şi în străinătate. Ei au consultat lista reducerilor de pe www.isic.ro şi şi-au depus actele la ONCR pentru întocmirea cardului.

 

Asociaţia care se ocupă de cardurile ISIC, Asociaţia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studenţilor şi Profesorilor (ASYST) este partenerul ce sprijină mai multe organizaţii din ÎNTREAGA lume de aproape 50 de ani.

 

Începand din 2007, ASYST este şi partenerul nostru, al cercetaşilor, în acest program la care puteţi şi voi paticipa: faceţi-vă card şi propuneţi mai multe reduceri şi facilităţi la diverse magazine, muzee, instituţii din localităţile voastre.

 

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la isic@next.scout.ro.