Scout Edu Hub

Centrul educațional Scout Edu Hub sprijină comunitatea de refugiați ucraineni prin accesul la formare continuă a copiilor și tinerilor și integrarea întregii familii în comunitate.

Activitățile centrului sunt complementare activității educaționale formale și vizează dezvoltarea competențelor transferabile și a abilităților de viață necesare în dezvoltarea armonioasă a unei persoane.


Noi credem

că orice copil și tânăr are nevoie de un spațiu sigur pentru recreere, pentru socializare – un spațiu primitor unde pot participa la ateliere, pot face teme, viziona un film sau unde se pot relaxa alături de prieteni. Toate aceste activități sunt acordate valorilor cercetășiei, precum și a curriculei educației nonformale.

Activitățile centrului includ:

abilitățile de comunicare și relaționare

dezvoltarea și stimularea exprimării creative

dezvoltare socio-emoțională

jocuri de echipă și activități de mișcare

ateliere tematice

În 2023, scopul nostru este să creștem comunitatea de copii și familii care beneficiază de spațiu și activități, implicând în același timp copiii și tinerii cercetași români în atelierele noastre, în vederea promovării și înlesnirii procesului de integrare a refugiaților ucraineni în societatea românească.


Ce zice lumea despre noi

Mulțumesc mult! A fost atât de minunat! Nu ne-am așteptat la o asemenea surpriza!!! Un milion de mulțumiri din partea noastră!

Y. Anna

Mulțumim mult pentru momentele fericite! Îmbrățișări! Copiii și părinții sunt mulțumiți.

Un părinte

Vă mulțumesc mult pentru vacanță, master class, Sfântul Nicolae și zâmbetele de pe fețele copiilor!

Un părinte

Activități de la Scout Edu Hub

Activități cu copiii ucraineni

Activități / întâlniri cu cercetașii