Mergi la

Individual

Fă o donație directă

Tinerii au nevoie de cercetași mai mult ca niciodată. Programele noastre le oferă oportunități de a deveni activi, de a explora natura, de a se distra învățând lucruri noi și de a avea un impact pozitiv asupra comunităților lor.

Fă o donație și contribuie și tu la educația non-formală oferită la cercetași.

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit

Redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit pentru susţinerea programului educativ alternativ oferit anual de Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” celor peste 5000 de copii şi tineri din România!

Poți sprijini programele educative furnizate de Organizația Națională „Cercetașii României” fără nici un cost. Conform codului fiscal orice contribuabil poate direcționa 3,5% din impozitul pe venit plătit statului, către o organizație non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat.

Redirecționează 3,5% aici

© Cercetașii României – Orion Miercurea Ciuc

Donează-ți abilitățile!

Sunt copil / tânăr

Cercetășia este locul în care ești ascultat, în care nu există idei greșite, în care imaginația și creativitatea sunt cultivate la fiecare pas. Aici vei găsi oameni care să te accepte, să te înțeleagă și care să te sprijine. Vei face parte dintr-un colectiv unic și frumos care iți va oferi un mediu minunat de creștere și dezvoltare personală.

Sunt părinte

Cercetășia scoate tot ce este mai bun din membrii organizației sale prin educație non-formală. Activitățile și jocurile sunt menite să îi ajute să se descopere pe ei: care sunt cele mai importante valori ale lor, care sunt punctele lor forte și ce pot face cu aceste abilități, să își dea seama ce își doresc cu adevărat și cum să obțină acel ceva.

Sunt adult

Cercetăşia nu este rezervată numai tinerilor. În Cercetăşie există un număr mare de adulţi care sprijină dezvoltarea tinerilor şi ajută la organizarea diferitelor activităţi. Adulţii ajută organizaţia în funcție de cunoștințele lor specifice. Lucrul pe care îl au în comun este bucuria de a ajuta copiii și tinerii să îşi atingă potenţialul.

Abonează-te pentru doza lunară de energie, inspirație și vești bune din universul cercetășesc.