ONCR are un nou Asistent Administrativ

Publicat pe de

NadiaÎncepând cu luna februarie 2014, Nadia Codreanu este Secretarul Administrativ al Organizației Naționale “Cercetașii României”!

Pasionată de tot ce înseamnă dezvoltare organizațională, implicare civică și voluntariat, Nadia s-a regăsit cu entuziasm și încredere în valorile și principiile promovate de Organizația Natională „Cercetasii României”.

Experimentând cercetășia încă de pe băncile școlii ca și membră a Asociației Naționale a Scouților din Moldova, Nadia a învățat încă de la 15 ani ce înseamnă voluntariat, implicare civică, dragoste pentru natură și dezvoltare personală într-un mediu cu oameni care te inspiră.

„Este o imensă bucurie și onoare să fiu parte a echipei ONCR. În viață contează foarte mult pe cine ai alături, iar posibilitatea de a fi activă în cea mai mare organizație educativă de tineret din lume îmi oferă șansa să cresc alături de oameni frumoși, cu valori și aspirații comune, care cred în împuternicirea fiecărui individ în a deveni agentul propriei sale schimbări.”