De cât timp îți dorești un badge de la cercetași?

Noi am răspuns provocării. A venit momentul provocărilor chiar și pentru tine: De cât timp îți dorești un badge de la cercetași? Ești pregătit să-l primești?

5500 de cercetași primesc badge-uri de merit în fiecare an. Pentru programul cercetășesc acestea reprezintă dovada formării anumitor abilități sau atitudini la copiii și tinerii cu care lucrăm. Ca ei să-și poată continua activitatea, noi suntem pregătiți să-ți oferim badge-ul de Donator.

Donează pentru cercetași minim 200 lei și hai să facem împreună o lume mai bună și în anul 2021: https://doneaza.next.scout.ro/

Deși pandemia ne-a redus interacțiunile față în față, și pe alocuri ne-a închis în casă, am găsit soluții să rămânem Gata Oricând pentru noi aventuri și să contribuim la educația copiilor și tinerilor, dezvoltându-le abilitățile de viață de care au atât de mare nevoile, mai ales în situații cum este cea prezentă.

Suntem gata de lansare cu Programul Pandemic pentru Patrule pentru anul 2021. Programul educațional conține un sistem de activități și provocări, pentru copii și tineri de la 7 la 24 de ani, care se pot desfășura în natură, atât individual cât și cu colegii din echipă. Aceste activități oferă cercetașilor un mediu sigur de dezvoltare luând în considerare limitările generate de COVID-19.

Dacă astăzi nu poți să fii donator, alege să fii promotor și ajută-ne cu distribuirea acestui mesaj în comunitatea ta de prieteni.

#ÎmpreunăContinuămCercetășiaȘiÎn2021