Toate pânzele sus: Satahanka, Finlanda 2008

Opt zile de aventuri pe mare. Opt zile de cercetăşie pe mare. Opt zile de activităţi marinăreşti şi experienţe exotice. Opt zile de petrecut alături de prieteni cercetaşi din toată lumea.

 
Cercetaşii marinari finladezi îşi invită prietenii din toată lumea la a unsprezecea ediţie a campului internaţional Satahanka. Acesta va avea loc în frumosul arhipelag din Ahtela, Sauvo, langa Turku, între 28 iulie şi 4 august 2008.

 

La eveniment vor participa aproximativ 1300 de persoane, dintre care o pătrime vor fi din alte ţări decât Finlanda. Vor fi 3 limbi oficiale: finlandeza, suedeza şi engleza.

 

Tema campului Satahanka XI va consta în diversele profesii marinăreşti pe care participanţii le vor cunoaste şi experimenta atât pe uscat, cât şi în larg. Conform tradiţiei evenimentului, programul va include practicarea numeroaselor abilităţi marinăreşti, precum şi navigaţia pe ambarcaţiuni variate ale cercetaşilor. Participanţii vor avea de asemenea ocazia să facă un hike de neuitat în faimosul arhipelag sud-finlandez.

 

Activităţile vor avea loc atât pe subcampuri, cât şi cu participanţii întregului camp.

 

Din 1955, Satahanka a devenit experienţa pe care fiecare cercetaş, marinar sau nu, trebuie să o traiască cel puţin o dată în viaţă.

 

PENTRU CINE?

 

Toţi cercetaţii cu vârsta între 12 şi 16 ani pot participa, iar cei peste 16 ani pot face parte din staff.

 

CÂT COSTĂ?

 

Taxa de participare este de 195 EUR şi acoperă: cazarea (la cort), masa, materiale şi transportul de la aeroport la locul de campare şi înapoi. Pentru doritori, se va oferi cazare la localnici timp de 3 zile după terminarea campului.

 

IMPORTANT!

 

Daca eşti interesat să participi la acest camp sau să fii coordonatorul contingentului, trimite aplicaţia ta până pe 1 decembrie 2007 la adresa de e-mail:

andreea.gavrilovici@yahoo.com

 

Persoana de contact în ceea ce priveşte detaliile despre acest camp şi participarea la el este Andreea Gavrilovici, e-mail andreea.gavrilovici@yahoo.com , tel 0743682301.

 

Toate pânzele sus!

Împreună pentru o lume mai bună!