Cercetasii timisoreni, promovati la radio

Publicat pe de scout.ro

Cum îşi aleg grupul de prieteni adolescenţii cât şi care este oferta de activităţi existentă pentru ei în acest moment, aceasta a fost tema emisiunii „Colivia cu Canari” de la West City Radio Timişoara de duminică, 7 octombrie, care i-a avut ca invitaţi pe Radu Seuche din partea cercetaşilor şi pe psiholog Speranţa Dragomirescu.

 

Emisiunea a fost, prin construcţia ei, un bun prilej de promovare pentru cercetaşii din CL Licos Timişoara întrucât s-a discutat atât despre cercetăşie în general şi despre beneficiile pe care aceasta le poate aduce vieţii adolescentului cât şi despre proiectele şi activităţile desfăşurate în oraşul de pe Bega.

 

Emisiunea care a durat 2 ore a fost una nonconformistă şi dedicată tinerilor, cu telefoane în direct şi reacţii pe forumul radioului.

 

După emisiune s-a discutat despre o serie de parteneriate cu alte organizaţii de tineret din Timişoara cât şi despre o posibilă continuare a colaborării cu West City Radio Timişoara, pentru a mări vizibilitatea activităţilor cercetaşilor timişoreni.