Primii purtatori de cuvânt!

Publicat pe de scout.ro

Primul stagiu pentru tineri purtători de cuvânt a fost organizat de către Departamentul de Imagine şi Comunicare şi Centrul Local Cluj Napoca vineri, 9 noiembrie.

 

Scopul acestui stagiu-pilot a fost să ajute tinerii cercetaşi sau voluntari din cadrul Festivalului Luminii să reprezinte cât mai bine atât în exterior cât şi în interior Mişcarea şi să promoveze festivalul la care lucrează.

 

Stagiul a avut 9 participanţi (exploratori, voluntari şi lideri), care pe parcursul unei zile au avut ocazia să înţeleagă ce înseamnă un purtător de cuvânt, ce trebuie acesta să facă şi nu în ultimul rând să-şi demonstreze abilităţile de convingere.

 

Acest stagiu a constituit un prim prilej de testare a materialelor concepute pentru partea de Imagine şi Comunicare a Mapei Centrului Local, mapă ce va fi lansată în cadrul Adunării Generale a ONCR, cât şi a Ghidului de Reprezentare a Cercetăşiei.

 

Departamentul de Imagine şi Comunicare doreşte să mulţumească pe această cale Centrului Local Cluj Napoca pentru sprijinul acordat pe partea administrativă şi organizatorică a evenimentului.