UP10 pe ultimii 100 de metri

Publicat pe de scout.ro

10 ani de UP, 100 de ani de Cercetăşie, ultimii 100 de metri, un festival de nota 10… ne jucăm cu multipli de 10 în promovarea evenimentului.

 

Păi să mai dăm unul: 300! Nu are legătură cu spartanii şi nici cu filmul lui Zack Snyder ci are de-a face cu numărul de participanţi.

 

Chiar dacă acest lucru a însemnat prelungirea datei de înscriere cu încă o săptămână, până în prezent peste 300 de exploratori, seniori şi lideri şi-au anunţat prezenţa. Şi cu tot stafful avem în total… hmmm… foarte mulţi oameni! 🙂

 

Pentru a fi tot timpul la curent cu ce se întâmplă, adăugaţi la paginile favorite link-ul festivalului: www.unitatesiprietenie.ro Aici găsiţi newsletterul săptămânal, ştiri şi alte informaţii utile.

 

Vă aşteptăm, deci, la Alba Iulia pentru că ”Unitate şi prietenie” nu este un festival al albanezilor, este un festival al cercetaşilor din toată ţara! E festivalul vostru!

 

Ce va avea în plus festivalul din acest an se întreabă toată lumea. Vă răspundem cu atât: va fi un eveniment despre care se va vorbi şi peste 100 de ani!

 

Echipa UP10