Raportul Anual de Activitate

Publicat pe de scout.ro

Raportul Anual de Activitate poate fi definit pe de o parte ca o imagine clară a Centrului Local din mai multe puncte de vedere, dar reprezintă, totodată, un mod de promovare al  organizaţiei în ansamblu prin activităţile şi proiectele derulate.

 

Imaginea Organizaţiei Naţionale “Cercetaşii României” reiese din activităţile fiecărui Centru Local. Aşa cum  împreuna putem lăsa lumea un pic mai bună decat am găsit-o, împreuna suntem puternici, cu siguranţa numai împreuna ne putem promova organizaţia.

 

Raportul anual al oricărei organizaţii este o modalitate de a oferi transparenţă totală atât din punct de vedere al activităţilor cât şi din punct de vedere financiar.

 

Formularul cuprinde informaţii despre Centrul Local, date financiare, membri şi activităţile realizate. O dată colectate, la acestea se adaugă rapoartele de activitate ale departamentelor naţionale, din care va rezulta Raportul Anual de Activitate.

 


Ce este de facut?

 

Proiectul va cuprinde mai multe etape, astfel:

 

– 15 decembrie – 15 ianuarie 2008 realizarea raportului şi trimiterea formularului complet pe adresa contact@next.scout.ro ;
– 15 ianuarie- 1 martie centralizarea informaţiilor primite de la Centrele Locale de către echipa care coordonează proiectul;
– 1 martie- 1 mai finalizarea raportului de catre Departamentul Imagine şi echipa care coordoneaza proiectul.

 

Şi rezultatele?

 

Raportul Anual al ONCR-2007 va fi un document public, care va fi trimis  tuturor partenerilor şi potenţialilor parteneri locali şi naţionali.


 
La finalul proiectului ne propunem să avem o imagine clară şi reală a Organizaţiei Naţionale “Cercetaşii României”.

 

Dacă centrul tau local nu a primit încă formularul pentru raportul de activitate al anului 2007, scrie-ne pe adresa financiar@next.scout.ro şi vom rezolva problema în cel mai scurt timp! De asemenea, orice alte informaţii sau nelămuriri pot fi obţinite tot de la această adresă.