« Prin 1999 căutam un munte pe care să existe cât mai puţine şanse să dau de manele, de miros de mici şi de pantofari. Aveam nevoie de un munte curat şi de linişte. Am avut norocul să dau peste un număr din colecţia Munţii noştri care lăuda Munţii Vâlcan: peste 64 de peşteri, dacă îmi aduc bine aminte, seri cu feerii de licurici, păduri de liliac pe lângă Tismana, locuri sălbatice şi trasee nemarcate, trecerea prin Peştişani şi apropierea de locul de naştere a lui Brâncuşi… Mai multe ispite de atât pe metru pătrat era greu să apară. În plus, masivul putea fi traversat. Aşa am hotărât să punem la cale o ieşire de tip „sinucigaş": aproape douăzeci şi şapte de oameni din diferite colţuri ale ţării, cu căţel şi purcel, au purces la drum.
[…]
Dar partea cea mai interesantă nu e aici. Căutam o peşteră care era pe hartă, peştera Gura Plaiului. Nu a fost chip să o găsim. La ieşirea din masiv am zis ca Lăpuşneanu, făcând cu degetul: „Ai să dai samă, Doamnă!". […] »

 

Vrei sa citesti continuarea? O poti face in numarul din aprilie al revistei InfoScout.

Alte materiale ce ar putea sa-ti placa:
– Povestea lupisorulului continua: Increderea
– Tehnici cercetasesti: Semne si semnalizare
– Cine a pierdut meciul.. la reculegere
– Interviu cu un parinte: doamna Corina Băiţoiu, Drăgăşani
– Adunarea Generala 2009
Acestea sunt doar cateva articole. Te invitam sa le descoperi, descarcand revista din "Arhiva revistei InfoScout "

Vreau sa multumesc echipei pentru implicare si pentru seriozitatea cu care isi face treaba. Asa ca… Lucian, Laurici (Laura H. si Laura B.), Claudia N., Claudia C., Flori, Monica, Manu, Ada, Ana, Oana, Andreea, Alexandra, Adi, Ioana si Alex… FELICITARI! >:D<

Sa fiti iubiti,
Alin

PS: daca aveti probleme la deschiderea PDF-ului, instalati-va cea mai noua varianta a Adobe Acrobat Reader.