Spirit Scout-Centrul Local „Pheonix” Arad

Publicat pe de scout.ro

    În perioada 19-21 februarie 2010, Centrul Local „Phoenix” Arad a organizat cea de a 8-a ediţie a campului Spirit Scout, la Centrul de vizitare – Parcul Lunca Mureşului, Arad. Un element nou care a survenit în campul ce reprezintă deja o tradiţie a centrului, a fost participarea a numeroase centre locale din toată ţara, precum şi a doi lideri din Praga. Printre centrele participante se numără cele din: Timişoara, Drăgăşani, Hunedoara, Oradea, Deva, Dej, Lovrin şi Arad.
   

   Tema campului a fost „1001 de nopţi”, iar fiecare din cele şapte ateliere a fost în concordanţă cu cadrul simbolic. Scopul tuturor activităţilor la care au participat exploratorii şi seniorii a fost deprinderea sau perfecţionarea lucrului în echipă.
  

   Campul Spirit Scout este de asemenea organizat ca cercetaşii ce au o vechime mai mare de 6 luni să aibă ocazia să îşi depună promisiunea. Şi în acest an, din cei 100 de participanţi, cei ce au îndeplinit această condiţie au avut posibilitatea să îşi depună promisiunea într-un cadru solemn şi deosebit de emoţionant.

Centrul Local "Pheonix" Arad