2% pentru cercetasi

Publicat pe de scout.ro

Mizati pe EDUCATIE!

Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei initiatiaza si in acest an campania de strangere de fonduri "2% pentru cercetasi".Aceasta campanie are ca scop directionarea a 2% din impozituldumneavoastra pentru educarea a mii de tineri spre a deveni cetateniresponsabili ai acestei tari.

 

Cine sunt cercetasii?

Organizaţia Naţională Cercetaşii României (ONCR) este o organizaţie nonguvernamentală, nonprofit, care se ocupă cueducarea copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 7-21 deani. Metodele noastre de educaţie sunt: învăţarea prin acţiune,lucrul în grupuri mici, activităţi în natură, sistem de progres personal adaptat fiecărei categorii de vârstă.

 

Dece avem nevoie de sprijinul vostru?

  • Pentru că oferim educaţie pentru viaţă complementarăcelei primite la şcoală, biserică sau acasă.
  • Pentru căavem un program educaţional pentru copii şi tineri testat de 100 deani în întreaga lume, cu rezultate deosebite asupra dezvoltăriiarmonioase a acestora.
  • Pentru că cercetaşii învaţă să se descurce în orice situaţie şi să facă faţă provocărilor ce vin în fiecare zi
  • Pentru că aici se construiesc caractere puternice şi lideri integri care vor sta la baza societăţii de mâine.

 

Pentru a directiona procentul de 2% din impozit depuneti acest formular , completat cu datele dumneavostra, la Administratia Financiara in razacaruia aveti domiciliu pana la data de 15 mai 2010 sau trimiteti-l scanat la contact@next.scout.ro sau prin posta la OP15 CP90, Bucuresti si o facem noi pentru dumneavoastra. 

 

Nu in ultimul rand incurajati toti cunoscutii dumneavoastra sa redirectioneze 2% din impozit catre cercetasi. Va multumim!

 

Daniel Pop

Coordonator campanie 2%

www.next.scout.ro/doilasuta

doilasuta@next.scout.ro