Invitatie RoJAM

Publicat pe de scout.ro

Organizația Națională ”Cercetașii României” are deosebita plăcere de a-i inivita pe toți cercetașii să participe la cea de a 5-a Jamboree Națională Românească.

În ciuda faptului că existăm în România de aproape 100 de ani (anul de naștere al cercetășiei românești fiind 1913), până acum la noi în țară nu s-au organizat decât 4 Jamboree Naționale, toate înainte de cel de-al II-lea Război Mondial. După renașterea cercetășiei în România în 1990, aproape fiecare generație de cercetași a visat la o astfel de jamboree. 2011 va fi anul în care visul va deveni realitate, anul în care România se va bucura din nou de o Jamboree Cercetășească după exact 75 de ani de la sfârșitul ultimului eveniment de acest gen.

RoJAM reprezintă cel mai mare efort al O.N.C.R. din ultimii ani – o provocare atât pe plan administrativ, logistic, de programare și de comunicare, fără termen de comparație în istoria organizației. Sperăm ca realizarea acestui proiect să constituie un punct de referință pentru toate activitățile de tineret din România și, de ce nu, din întreaga regiune de S-E a Europei. O echipă dedicată de voluntari lucrează deja pentru a atinge acest scop!

Țintim spre un pas înainte înspre reînvierea adunării tuturor cercetașilor români. Pentru a celebra acest eveniment unic, ce oferă tuturor participanților șansa de a redescoperi dimensiunea internațională a cercetășiei, îi invitam pe cercetașii de pretutindeni sa ni se alăture.

Mai multe detalii pe http://rojam.ro si in invitatia disponibilă aici .