Miţă de la Bere Gratis, cercetaş la RoJAM

Publicat pe de scout.ro

Alături de cei 1300 de participanţi cercetaşi, RoJAM 2011 s-a bucurat pe parcursul ceremoniei de deschidere de un nou membru: Miţă de la Bere Gratis. Trupa a concertat pentru o oră in lumina reflectoarelor şi a efectelor pirotehnice, timp in care solistul a purtat cu mandrie eşarfa naţională a cercetaşilor, transmiţand dinamismul şi energia acordurilor in fiecare cort de pe platoul din Sălişte.

,,Dacă ţara asta ar fi plină de oameni ca voi, ar fi o ţară mai civilizată. Dacă ţara asta ar avea inimi ca voi, ar fi o ţară mai sensibilă. Dacă ţara asta ar fi frumoasă ca voi, ar insemna că Dumnezeu şi-a intins o mană peste noi”, a afirmat Miţă pe scenă cu referire la membrii Organizaţiei Naţionale Cercetaşii Romaniei.

Ca drept dovadă a faptului că spiritul cercetăşesc prinde pe oricine, băieţii de la Bere Gratis au asistat la momentul oficial al deschiderii RoJAM, cand coordonatorul proiectului a anunţat startul celui mai amplu eveniment naţional din ultimul deceniu sufland in tradiţionalul corn de kudu.

 

 

Poza: Andrei Aron.