RoJAM 2011 este in toi. Proiectele pe care cercetasii romani si le-au propus pentru acest eveniment special din viata lor se desfasoara asa cum si-au planificat, bucurandu-se de implicarea si entuziasmul participantilor, dar si de aprecierea prietenilor si vizitatorilor Satului Dezvoltarii Durabile, instalat la Saliste.
 
 “Ceea ce ne-am propus pentru cele 10 zile ale RoJAM 2011 nu ar fi fost posibil fara suportul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, partenerul nostru in acest proiect extraordinar. Dorim sa le multumim in mod special reprezentantilor ANST pentru sprijinul pe care ni l-au acordat inca de cand ne-am propus sa organizam RoJAM 2011. Doresc sa ii multumesc, in numele tuturor cercetasilor romani, domnului Lorincz Szell, vicepresedinte ANST, pentru increderea acordata si suportul logistic oferit de institutia pe care o reprezinta pentru toate intalnirile de pregatire de la Saliste , precum si toate facilitatile oferite de tabara – bucataria, alimentarea cu apa si curent electric, spatiul de desfasurare al RoJAM 2011. Nu in ultimul rand, dorim sa ii multumim domnului vicepresedinte ANST pentru onoarea pe care ne-a acordat-o prin participarea la ceremonia de deschidere a RoJAM 2011”, afirma Bianca Nesiu-Bedreag, Presedinte Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei”.
“Sunt un suporter al tinerilor atat din perspectiva misiunii pe care o implica functia mea, cat si din convingerea personala ca viitorul nostru se cladeste  prin tinerii nostri. Ma bucur ca Cercetasii Romaniei ne considera parteneri dincolo de cadrul legal al colaborarii noastre si sper ca principiile si valorile pe care le impartasim sa se materializeze in cat mai multe actiuni si proiecte durabile”, declara Lorincz Szell, vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat al ANST.
RoJAM 2011 este organizat cu sprijinul a numerosi sponsori si prieteni ai cercetasiei, carora ONCR le multumeste pentru ca au ales sa investeasca in educatia tinerilor romani.
 
Lista sponsorilor:
Sub înaltul patronaj al Presedintelui Romaniei, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Primaria Municipiului Sibiu, Consiliul Judetean Sibiu, Primaria Orasului Saliste, World Scout Foundation, Fundatia Sasilor Transilvaneni, Mercedes-Benz, European Scout Foundation, Danone, BCR, MIC.RO, SanoVita, Smurd, Stage Expert, Falcon, Bilbor, RCS & RDS, Creative Nuke Explosive Ideas, Kiss FM si COMUNICATEDEPRESA.RO.
 
Vizitati-ne la www.rojam.ro  si  www.scout.ro
 
  
Despre Organizatia Nationala Cercetasii Romaniei
Organizaţia Naţională “Cercetaşii României” (ONCR – www.cercetasiiromaniei.ro ) este o mişcare educativă de tineret din România, cu circa 2500 de membri în peste 55 de centre locale (filiale) răspândite în toată ţara.
Cercetăşia este o mişcare educativă a copiilor şi tinerilor, bazată pe voluntariat, cu caracter apolitic, deschisă tuturor, indiferent de naţionalitate, rasă, sex, credinţă sau condiţie socială, în concordanţă cu metoda Scout. Cercetăşia contribuie la dezvoltarea tinerilor, în vederea împlinirii lor fizice, intelectuale, sociale, spirituale, pentru a deveni cetăţeni responsabili ai comunităţii locale, naţionale şi internaţionale.