Activitatile educative ale cercetasilor premiate !

Publicat pe de scout.ro

Activitatile educative ale cercetasilor le-au adus 10.000 de euro si locul 2 in cadrul Galei Premiilor in Educatie
 
“Acest premiu ne arata ca in Romania cercetasii stiu sa faca educatie. Efortul voluntarilor din cadrul organizatiei si rezultatele cercetasilor din intreaga tara ne-au adus aceasta recunoastere. Este pentru a doua oara in acest an cand educatia non-formala pe care o oferim tinerilor ne este recunoscuta, dupa ce Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului ne-a alocat o zi speciala pentru activitati cercetasesti in programa scolara din 2012, Fundatia Dinu Patriciu ne-a plasat pe locul 2 la categoria ONG-ul Anului in domeniul Educatiei si ne-a oferit un premiu de 10.000 euro in cadrul Galei Premiilor in Educatie. “
 
Bianca-Nesiu Bedreag – presedinte ONCR
 
Directorul General al Fundatiei Dinu Patriciu, doamna Tincuta Apateanu a mentionat in timpul evenimentului: “Noi, prin Gala Premiilor in Educatie, nu recompensam doar medaliile, notele sau diplomele, ci implicarea autentica in viata comunitatii. Voluntariatul, proiectele sociale, educatia non-formala sunt, toate, elemente care se regasesc in toate povestile finalistilor.”
 
Evenimentul a avut loc miercuri 2 noiembrie la Palatul Parlamentului unde Fundatia Dinu Patriciu a premiat persoane, institutii si organizatii pentru merite deosebite in domeniul educatiei ( www.premiileineducatie.ro)
 
Marian PANAIT
ONCR- Responsabil PR
0720.722.901
marian.panait@next.scout.ro