Campul National de Lupisori

Publicat pe de scout.ro

Echipa Națională de Lupișori a avut vineri, 18 mai, în București, prima întâlnire de lucru pentru Campul Național ”Floarea Roșie” . Atât lupișorilor cât și liderilor acestora li s-au pregătit multe surprize, aventuri, jocuri noi, dar și o locație foarte frumoasă în Lisa, județul Brașov, la poalele munților Făgăraș.


Zvonurile spun ca pentru a salva haiticul de Shere Khan, Mowgli are nevoie de sprijinul  lupișorilor din România. Aceștia trebuie să îl ajute să  reaprindă Floarea Roșie pentru a-l salva pe Akela . Ca să reușească acest lucru patrulele vor străbate un drum  plin de peripeții alături de prietenii lor din Junglă.Aceștia vor trece  peste provocari ce țin  de îndemânare, de creație și  de gătit, vor avea posibilitatea sa lucreze cu patrula lor de acasa dar sa cunoasca si alti lupisori, toate acestea ajutandu-i sa se aventureze si mai mult in ale cercetasiei.


Lupisorii sunt asteptati alaturi de liderul lor insotitor in satul Lisa, din jud. Brasov, in perioada 30 iulie – 4 august pentru a gasi cele mai potrivite metode de a-l salva pe Akela.   Veniţi degrabă în satul Lisa, din Judeţul Braşov, din 30 iulie şi pȃnă în 4 august, şi, alături de Mowgli, găsiţi modalităţi de a-l salva pe Akela.

Lupişorii îşi pot anunţa venirea pȃnă la data de 10 iunie completând fișa de înscriere de mai jos:
https://www.docs.google.com/a/next.scout.ro/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dHZUaFUyYjllU1pxRFlWZ3piYWZRaUE6MA#gid=0


Pentru informaţii suplimentare puteţi trimite mail responsabilului de camp, Ioana Mălureanu, la adresa ioana.malureanu@next.scout.ro sau sunaţi la numărul de telefon 0745.704.040.