Din 16 septembrie, la Telejurnal, îi cunoaştem pe oamenii care „Ajută România!”

Publicat pe de

Atitudinea este prima calitate prin care se distinge un om care reuşeste de altul care eşuează. Dar, până a ajunge acolo, e nevoie de gesturi simple. Unul dintre ele este acela de a oferi. Din proprie iniţiativă, dezinteresat, irevocabil şi sincer. Prin reportaje, dezbateri, opinii şi perseverenţă în susţinerea unei cauze, jurnaliştii Ştirilor TVR demarează, pe 16 septembrie, campania „Ajută România!”, prin care îşi propun să le arate românilor că pot fi generoşi cu timpul, priceperea, experienţa şi inteligenţa lor.

Campania „Ajută România!” a Ştirilor TVR este susţinută de Federaţia „VOLUM” și va fi lansată pe 16 septembrie la ora 20:30. Emisiunea va avea 50 de voluntari (dintre care, 10 cercetași) și 5 invitați – reprezentantul federației VOLUM – Anca Nastase, reprezentant Crucea Rosie – Mihaela Geoană și 3 ziariști.

Emisiunea va aborda subiecte despre voluntariat și despre noua lege a voluntariatului care va intra în dezbatere publică joi, 19 septembrie. Gasiți atașat propunerea de lege.