ONCR are un nou Director Executiv

Publicat pe de

oncr CDProcesul de selecţie pentru postul de Director Executiv s-a încheiat!

Vă mulțumim pentru că ne-ați oferit posibilitatea de a explora şi selecta candidatul care corespunde cel mai mult filosofiei noastre, îmbunătăţind astfel calitatea recrutării, consolidând criteriile de selecţie şi asigurând transparenţă maximă.

Începând cu 6 ianuarie 2014, Mihaela Gîrleanu a preluat managementul executiv al Organizației Naționale “Cercetașii României”!

 

Motto: “Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.” (Antoine de Saint-Exupéry)

Promotor al unei societăți implicate, responsabilă social și guvernată de valori și principii etice, motivația pentru care a decis să se alăture echipei ONCR rezidă în suprapunerea valorilor personale cu valorile fundamentale ale organizației. “Cred foarte mult în dezvoltarea ONCR-ului ca management și în potențialul de schimbare a societății în mai bine din prisma unei metode eficiente și cu impact.” (Mihaela Gîrleanu)

Mihaela va trece pentru început printr-o etapă de inducție, familiarizându-se cu activitățile și cu modul de organizare al cercetășiei.

Îi dorim mult succes și să fie Gata Oricând pentru noile provocări!