Zilele Culturale ADfel 2014

Publicat pe de

Cercetasi ADfel

În perioada 18 – 20 august 2014, în cadrul Zilelor Culturale ADfel 2014, Cercetașii României, alături de peste alte 30 de organizații și asociații își promovează neconvențional misiunea și modul în care vor să facă lumea mai bună. Înarmați cu creativitate și voie bună cât cuprinde, cercetașii te așteaptă la terasa Fabrica cu cele mai ingenioase “activări”, toate cu scopul de a împărtăși conceptul de educație non-formală în spirit cercetășeșc.

În prima zi, participanții au avut posibilitatea să descopere frumusețea lucrului cu hârtia într-un atelier de origami, au legat de zor noduri din cordelină și și-au pus la încercare răbdarea realizând cu mare măiestrie brățări ale prieteniei. În 19 și 20 august, pe lângă atelierele menționate mai sus, cercetașii te invită să înveți și tu să construiești macheta unui camp din materiale reciclabile sau să te energizezi prin jocuri și activități specifice cercetășești.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc între 18 și 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, București). Programul Zilelor Culturale ADfel începe în fiecare seară la ora 17.00, iar intrarea este liberă. Pe Facebook.com/IQads, Facebook.com/ADfel și pe ADfel.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecărei seri din cadrul evenimentului. Pentru mai multe informații despre eveniment, vizitați: www.iqads.ro.

ADfel e singurul eveniment de branded entertainment din România, playground al brandurilor și agențiilor creative și prilej pentru public pentru o ieșire în oraș cu final neașteptat.