Prima Gala Națională a Societății Civile Tinere din România!

Publicat pe de

logo-gala

Sub deviza “INSPIRĂM O NOUĂ GENERAȚIE”, Ministerul Tineretului și Sportului prin Directia Județeană pentru Sport și Tineret Covasna în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Instituția Prefectului Covasna și Grupul de Inițiativă ONG de la nivelul Instituției Prefectului, organizează, în premieră în România, prima Gală Națională a Societății Civile Tinere din România, în perioada 21-22 noiembrie, la Hotel Clermont, localitatea Covasna.

Reprezentând una dintre cele mai mari mișcări de tineret din România, cu o tradiției de peste 100 de ani în educație, Organizația Națională “Cercetașii României” este partener solidar al Galei Naţionale a Societăţii Civile Tinere din România, promovând valorizarea potențialul fiecărui tânăr, cât și contribuția importantă a proiectelor de tineret la schimbarea comunității.

La eveniment se pot înscrie organizații neguvernamentale de / pentru tineret, organizații neguvernamentale de / pentru studenţi, licee de stat sau private, consilii ale elevilor precum şi alte organizaţii neguvernamentale de / pentru tineri din România. Categoriile la care se poate aplica sunt: educație, ecologie, umanitar, dezvoltare socială și economică, sport, cultură și artă.

Perioada de depunere a aplicațiilor este 15 octombrie – 1 noiembrie 2014. Cele mai bune proiecte vor fi alese de un juriu format din personalități marcante din societatea civilă românească.

Detalii cu privire la acest eveniment găsiți accesând site-ul evenimentului la adresa: www.galasocietatiiciviletinere.ro.