Mulțumiri dragi prieteni pentru toate gândurile bune și munca zilnică dăruită pentru a duce cercetășia mai departe.

Cercetășia e mai mult decat educație, cercetășia e mai mult decât un ONG sau o asociație cu și pentru tineri, cercetășia are structura și emoțiile unei familii, în care zâmbetele se răsplătesc în construcții de camp și emoțiile în a răspunde la provocări pe parcursul întregului an. Adulții cercetași sunt voluntarii care fac schimb de timp, timp investit în crearea de cadre simbolice, în ascultare activă, în generarea unui mod de viață echilibrat, dăruind necontenit atenție celor din patrulă, unitate, centru.

10301223_10203205560926069_9068573237150344170_n

Ne dorim în continuare să existe motivație în acțiunile noastre, să construim împreună echipe și nu niveluri de comunicare, iar bucuria să fie prezentă în orice efort depus. Dăruirea, implicarea, răbdarea și coerența ne duc pe drumul unui voluntariat cu rezultate.

Vă mulțumim din suflet pentru că faceți posibilă bucuria de a fi împreună! Aprecierea noastra plină de recunoștință și încredere este dăruită astăzi celor 700 de voluntari cercetași adulți din 30 de județe care ne oferă cadrul unei lumi mai bune.

Vă suntem aproape!

Cu drag și recunoștință,

Ana, Anca, Bianca, Elena, Ioana, Marian, Mihaela, Nadia, Petronela, Sinziana, Vasile