Noi membri în echipa executivă ONCR

Începând cu această lună, echipa executivă a Organizației Naționale “Cercetașii României” a crescut și a primit în casă două noi colege ce urmează să contribuie la dezvoltarea demersurilor educaționale cercetășești.

Având o pregătire profesională de 20 de ani în domeniul financiar-contabil, Loredana Băcanu s-a alăturat echipei executive pentru a asigura managementul financiar al organizației din poziția de Contabil Șef.

<Sunt o persoană care consideră că organizarea stă la baza lucrurilor făcute corect și eficient. Specificul domeniului meu dar poate și a felului meu de a fi m-a adaptat și ajutat să vad detaliile acolo unde de multe ori pot scăpa. Acum cinci ani am avut frumoasa șansă de a intra în mediul ONG, unde mi-am adus experiența mea, dar și în care am învățat multe lucruri noi. În timpul liber îmi place să merg cu bicicleta, să citesc și să mă plimb.>

Tot începând cu această lună, Raluca Popescu este Secretarul Administrativ al Organizației Naționale “Cercetașii României”. Raluca a acceptat provocarea de a fi vocea calmă ce răspunde la 07cercetaș, numărul de „urgență” pentru cei 5000 de membri activi ai organizației și totodată prim contactul între cercetași și actorii relevanți din comunitate.

<Sunt proactivă și sportivă, ambițioasă și prietenoasă. Vara este culoarea mea preferată. Cel mai drag mi-e sectorul ONG-istic și mă bucur tare mult că de acum pun și eu umărul la creșterea cercetășiei în România.>

Vă invităm să ne vizitați la sediu dacă vreți să vă umpleți de energie bună!