20% pentru educație

Mulțumim tuturor celor care investesc în educație și celor care ni s-au alăturat nouă, cercetașilor, în misiunea noastră de a lăsa lumea puțin mai bună decât am găsit-o.

De mai bine de 25 de ani, Cercetașii României dezvoltă programe susținute, de lungă durată, de educație pentru copii și tineri, oferindu-le un cadru în care ei să-și poată îndeplini la maxim potențialul și să devină cetățeni implicați, responsabili și împliniți.

2018 începe în România cu peste 5000 de cercetași în toată țară, pregătiți și să-și servească comunitatea, dar și de noi aventuri în anul ce urmează.

În Decembrie, orice firmă care a înregistrat profit în 2017, poate susține programele noastre educaționale, fără a avea un cost suplimentar, redirecționând 20% din impozitul pe profit.

Credem cu tărie că doar investind în educația tinerilor putem produce schimbarea în societatea de astăzi și putem pune umărul cu adevărat la a construi comunități cu respect față de oameni și mediul în care trăiesc!

Dacă vrei să știi că datorită ție România va avea cetățeni responsabili, direcționează 20% din impozitul pe profit sau distribuie mesajul nostru. 31 Decembrie este ultima zi!

Aici găsești un model de contract de sponsorizare și îți stăm la dispoziție pentru orice detaliu.

Gata Oricând!