Bun venit noilor colege în echipa executivă!

Echipa executivă a organizației s-a îmbogățit cu doi noi profesioniști cărora le mulțumim pentru alegerea făcută și le urăm mult succes în dezvoltarea cercetășiei.

 

Livia spune despre ea că este o persoană sociabilă și dornică de cunoaștere, implicată în crearea unei lumi mai bune prin intermediul educației. <Sunt adepta respectului pentru diversitate culturală și promovarea dialogului intercultural. Sunt pasionată de plimbările în natură, îmi place ceaiul verde și să citesc. Pe plan profesional, am absolvit un master în Managementul instituțiilor publice și nonprofit și am experiență în managementul proiectelor la nivel național și internațional, proiecte care au avut ca scop transformarea constructivă a societății în care trăim.> Ea este noul coordonator de proiecte al organizației.

 

 

Aproape o tradiție deja, noul Secretar Administrativ este cercetaș, Maria fiind membru al Centrului Universitar București: <„Once a scout, always a scout!”  Denumirea de cercetaș face parte din identitatea mea, chiar dacă azi nu sunt un membru activ în cadrul organizației. Momentan mă aflu în căutarea unei traiectorii profesionale și sunt fericită că am găsit locul de muncă ideal. În materie de preferințe, sunt o colecționară de cercei, iar la foc voi cânta tot timpul Râpă. Ne auzim la 07CERCETAS!>