Apel de angajare – Coordonator program Solidaritate Ucraina

Deși situația din Ucraina ne-a luat pe toți pe nepregătite, Cercetașii României sunt Gata oricând pentru a veni în ajutorul celor care suferă de pe urma războiului. Pentru a putea gestiona proiectul „Solidaritate Ucraina”, lansăm un apel de angajare pentru poziția de Coordonator proiect.

Având mai mulți voluntari care au venit în ajutorul refugiaților și fiind implicați și în alte inițiative de solidaritate cu persoanele din Ucraina, avem nevoie de sprijinul tău pentru a avea o bună coordonare a proiectului.

Dacă vii în echipa noastră, te vei ocupa de:

  • Coordonarea grupurilor de cercetași care desfășoară activități logistice pentru a ajuta refugiații;
  • Asigurarea managementului proiectelor care asigură finanțarea programului Solidaritate Ucraina: comunicarea cu voluntarii implicați, asigurarea  managementul zilnic al proiectului – organizaţional şi conceptual; monitorizarea și evaluarea veniturilor şi cheltuielilor proiectului; monitorizarea implementării proiectului; realizarea de rapoarte periodice; participarea la diferite şedinţe pentru a asigura o bună coordonare a proiectului etc.;
  • Implicare în scrierea altor proiecte / solicitări care să asigure strângerea de fonduri în perioada imediat următoare

Ajută dacă:

  • folosești foarte bine suita Microsoft Office;
  • ești un bun comunicator / o bună comunicatoare;
  • ai experiență în coordonare de proiecte.

Dacă vrei să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău la adresa de email mihaela.girleanu@scout.ro, cu subiectul mesajului: Apel de angajare – Coordonator proiect – Solidaritate Ucraina, cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de 31 martie 2022.

Evaluarea aplicaţiilor primite se va face cu respectarea principiului confidenţialităţii şi al egalităţii de şanse. Vor fi contactate numai persoanele care îndeplinesc cerinţele menţionate şi sunt selectate pentru interviu.

Te aşteptăm cu drag în echipa noastră să contribuim împreună la crearea unei lumi mai bune și la oferirea de ajutor celor care au cel mai mult nevoie!