Academia de Supereroi – o școală urbană în stil cercetășesc, ediția 1

Odată un supererou, mereu un supererou!

Simți că ești special și că se petrec schimbări în interiorul tău? Nu-ți face griji, este complet firesc. Superputerile tale încearcă să iasă la suprafață și încă nu știi cum să le controlezi. Dar asta nu e o problemă! Există mulți copii ca tine în întreaga lume, care trec prin aceeași experiență și pot avea nevoie de puțin ajutor.

Academia de Supereroi este locul perfect pentru tine! Aici poți învăța să-ți pui în valoare superputerile și să-ți faci prieteni noi, care, la fel ca tine, doresc să contribuie la crearea unei lumi mai bune. 

Academia de supereroi, o academie educațională, are o programă gândită pe parcursul a 5 zile (L-V, 09:00-17:00), în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, cu ateliere atât afară cât și înăuntru, cu activități diverse care vor pune în valoare copiii. Academia ajută orice copil să devină un supererou. Este deschisă pentru toții copiii care vor să-și cunoască valorile, punctele forte, ce anume le place să facă și la ce se pricep, cum să fie responsabili, cum să-și construiască mediul dorit prin joc, activități experiențiale, reflecție și prin expunere la contexte noi.

*Mai multe detalii despre program și înscrierea se găsesc în formular (termen completare 16 octombrie).

** Dacă vii cu frățiorul sau surioara vei beneficia de 10% reducere. 

Loc de desfășurare Academie: Scout Edu Hub (str. Vigilenței 7, sector 5, București; 8 minute de la metrou Izvor; 10 min de la metrou Piața Unirii)

Alegeți un nume de supererou și vino cu noi pentru o super aventură!